Mājas lapa: http://www.vidzemesmaiznica.lv/

Akciju sabiedrības galvenie darbības virzieni ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība. Pašlaik sertificēti 254 izstrādājumi. Galvenie produkcijas veidi: maize un maizes izstrādājumi rudzu, kviešu, rudzu - kviešu maize, smalkmaizīšu izstrādājumi, barankas, sausbaranciņas un sausiņi konditorejas izstrādājumi - tortes, ruletes, kūkas, kēksi, cepumi Firmas veikalos tiek realizēti 12% no saražotās produkcijas, pārējie klienti ir vairumtirdzniecības bāzes, lielveikali, budžeta organizācijas u. c. 1999. gadā 7% no kopējā apjoma sastādīja eksports, šobrīd tas ir pieaudzis līdz 9%. A/S "Vidzemes maiznīca" eksportam piedāvā sekojošu produkciju - sausbaranciņas, barankas, sausiņus un cepumus. Uzņēmuma nākotnes plāni saistās ar veselīgu produktu ražošanu. Sadarbībā ar Latvijas Diētas Ārstu asociāciju ir uzsākta veselīgu produktu ražošana, kura jau ir saņēmusi pircēju pozitīvas atsauksmes. Veikals: Ropažu ielā 16, tālr.67551295 Tālrunis 67553243, realizācijas daļas tālrunis 67552048

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Jaunās māmiņas priekšroku dod veselīgiem našķiem
Publicēts 6. septembrī, 2013.
Kā rāda socioloģisko un tirgus pētījumu kompānijas “Pontus Dati” veiktās aptaujas rezultāti, jaunās māmiņas visbiežāk ātrās uzkodas, kūciņas un dažādus saldos ēdienus aizstāj ar veselīgiem našķiem – augļiem, dažādām barankām un cepumiem bez cukura.

„Pēcdzemdību periodā jaunajām māmiņām ir īpaši jāseko līdzi savam uzturam, tam jābūt regulāram, pilnvērtīgam un dažādam. Pirmie trīs mēneši, nenoliedzami, ir pārbaudes laiks gan māmiņai, gan mazulim. Māmiņa iemācās izprast jaundzimušā vajadzības, savukārt, mazulis- pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Tāpat arī māmiņas uzturam pirmajos trīs mēnešos jāpievērš lielāka uzmanība, rūpīgi izvēloties - ko un cik daudz ēst. Bet nevajadzētu aizmirst par veselīgu un pilnvērtīgu pārtiku arī pēc šī pārbaudes laika. Brīžos, kad kārojas kāds saldums, ieteicams to aizstāt ar augļiem vai cepumiem un našķiem, kas nesatur cukuru,” norāda ārste Daiga Miezīte no veselības centra Rīgā.

Kā atzīst aptaujas dalībnieces, viņu visiecienītākās ir pašmāju ražotās „Vidzemes maiznīcas” barankas bez cukura, kuru cepšanā izmantotas cilvēka organismam nepieciešamas izejvielas – sezama sēklas un linsēklas.

Viens no Vidzemes maiznīcas veselīgajiem produktiem ir sausbaranciņas ar sēklām. Sausbaranciņu sastāvā ir sezama sēklas, raugs, linsēklas, kviešu milti un citas veselīgas sastāvdaļas, kas uzlabo cilvēka pašsajūtu un veselības stāvokli, jo katra sastāvdaļa dara ko labu organismam. Tā, piemēram, sezama sēklas ļoti palīdz sirdij, asinsvadiem, imūnsistēmai un ādai, linsēklas noder cīņā ar aptaukošanos, vēdera problēmām, kā arī tās satur A, B, E, F vitamīnus. Produkta pārdošanas apjomi tupina pieaugt, kas liecina, ka iedzīvotāji arvien vairāk novērtē tā priekšrocības – garšu un veselīgumu.

„Nav nekā svarīgāka par māmiņu un jaundzimušo labsajūtu, bērni - tā ir mūsu nākotne un mums ir jārūpējas, lai mūsu nākotnes balsts būtu vesels, stiprs un gudrs. Lai bērniņš būtu laimīgs, arī māmiņai ir jājūtas labi. Labsajūtu rada ne tikai pozitīvas emocijas, bet arī pareizi izvēlēts uzturs. Esam novērojuši, ka arvien vairāk sievietes pēcdzemdību periodā priekšroku dod veselīgiem našķiem, kas nesatur cukuru. Tuvākajā nākotnē plānojam veidot arī citus produktus tā, lai tie nesatur cukuru, tādējādi sniedzot palīdzīgu roku mūsu nākotnes labā,” atzīst “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: