Mājas lapa: http://www.vidzemesmaiznica.lv/

Akciju sabiedrības galvenie darbības virzieni ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība. Pašlaik sertificēti 254 izstrādājumi. Galvenie produkcijas veidi: maize un maizes izstrādājumi rudzu, kviešu, rudzu - kviešu maize, smalkmaizīšu izstrādājumi, barankas, sausbaranciņas un sausiņi konditorejas izstrādājumi - tortes, ruletes, kūkas, kēksi, cepumi Firmas veikalos tiek realizēti 12% no saražotās produkcijas, pārējie klienti ir vairumtirdzniecības bāzes, lielveikali, budžeta organizācijas u. c. 1999. gadā 7% no kopējā apjoma sastādīja eksports, šobrīd tas ir pieaudzis līdz 9%. A/S "Vidzemes maiznīca" eksportam piedāvā sekojošu produkciju - sausbaranciņas, barankas, sausiņus un cepumus. Uzņēmuma nākotnes plāni saistās ar veselīgu produktu ražošanu. Sadarbībā ar Latvijas Diētas Ārstu asociāciju ir uzsākta veselīgu produktu ražošana, kura jau ir saņēmusi pircēju pozitīvas atsauksmes. Veikals: Ropažu ielā 16, tālr.67551295 Tālrunis 67553243, realizācijas daļas tālrunis 67552048

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Iedzīvotāji sacer Līgo pantiņus un piedalās konkursā par gardām balvām
Publicēts 21. jūnijā, 2013.
Tuvojoties Līgo svētkiem, par īpašu pārsteigumu parūpējusies arī Vidzemes maiznīca, aicinot iedzīvotājus sacerēt svētku pantiņus, izmantojot vārdu „maiznīca” un laimējot našķus Jāņu galdam.

“Līgošana tradicionāli ir svētki, kas neiztiek bez kārtīga svētku galda. Siers, gaļa un alus ir tradicionāla sastāvdaļa, tomēr neiztikt bez dažādiem kārumiem. Barankas, cepumi un sausiņi – tie vienmēr remdē izsalkumu starp ēdienreizēm, lieliski izskatās uz galda un garšu novērtēta paaudzi paaudzē,” atzīst "Vidzemes maiznīca" valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte.

Līgo svētki ir laiks, kad, basām kājām lasot jāņuzāles, pinot vainagus maziem un lieliem, pušķojot māju un gatavojoties svētkiem, izjūtam ne tikai dabas vilinošo smaržu, bet arī tās liego pieskārienu, sniegto svētību, aizsardzību un gavilējošu mieru un harmoniju. Vārds "Līgo" ir atslēga pašai Jāņu būtībai. Līgošana, tāpat kā šūpošanās, ir rituāls dzīvības spēku atjaunošanai un pastiprināšanai.

Kā stāsta Ligita Liepiņa – Eglīte, sausbaranciņas, cepumi un sausiņi iedzīvotājiem vienmēr ir gājuši līdzi visiem svētkiem, tomēr Līgo svētkiem esot īpaša gaisotne, kur bez šiem gardumiem neiztikt, tāpēc, rūpējoties par klientiem, sociālajos tīklos tika rīkots īpašs konkurss, kur pāris dienas pirms svētkiem trīs laimīgie saņēma pārsteigumu no Vidzemes maiznīcas.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: