Mājas lapa: http://www.vidzemesmaiznica.lv/

Akciju sabiedrības galvenie darbības virzieni ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība. Pašlaik sertificēti 254 izstrādājumi. Galvenie produkcijas veidi: maize un maizes izstrādājumi rudzu, kviešu, rudzu - kviešu maize, smalkmaizīšu izstrādājumi, barankas, sausbaranciņas un sausiņi konditorejas izstrādājumi - tortes, ruletes, kūkas, kēksi, cepumi Firmas veikalos tiek realizēti 12% no saražotās produkcijas, pārējie klienti ir vairumtirdzniecības bāzes, lielveikali, budžeta organizācijas u. c. 1999. gadā 7% no kopējā apjoma sastādīja eksports, šobrīd tas ir pieaudzis līdz 9%. A/S "Vidzemes maiznīca" eksportam piedāvā sekojošu produkciju - sausbaranciņas, barankas, sausiņus un cepumus. Uzņēmuma nākotnes plāni saistās ar veselīgu produktu ražošanu. Sadarbībā ar Latvijas Diētas Ārstu asociāciju ir uzsākta veselīgu produktu ražošana, kura jau ir saņēmusi pircēju pozitīvas atsauksmes. Veikals: Ropažu ielā 16, tālr.67551295 Tālrunis 67553243, realizācijas daļas tālrunis 67552048

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Dietologi iesaka vairāk uzturā lietot kliju izstrādājumus
Publicēts 13. oktobrī, 2011.
Kā norāda ārsti un dietologi, veselības profilaksei un imunitātes stiprināšanai šajos mainīgajos laika apstākļos uzturā ieteicams lietot kliju izstrādājumus, kas satur vērtīgās olbaltumvielas, taukvielas, fosfolipīdus, šķiedrvielas, folijskābi, minerālvielas un vitamīnus, palīdzot uzlabot ne tikai veselību, bet arī izskatu.

 

Šobrīd arvien vairāk cilvēki saskaras ar dažādā saaukstēšanās slimībām un vīrusiem, kas, iestājoties vēsākam laikam, tikai pieaugs. Lai pasargātu sevi un savu ģimeni, ārsti iesaka stiprināt organismu, un imūnsistēmu – vairāk sportot un nodrošinās veselīgu, pilnvērtīgu uzturu. Klija un tās saturošie produkti ir vieni no tiem, kuru regulāra lietošana ļauj uzlabot cilvēka izskatu un veselību, kā arī palīdz izvairīties no daudzām nopietnām slimībām.

Cilvēki ir labi informēti par veselīga uztura pamatnoteikumiem, par ko liecina to ēšanas paradumi. Kā norāda “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte, “arī, izvēloties cepumus un našķus, cilvēki domā par savu veselību. Īpaši šajā rudens sezonā lielāka piekrišana ir kliju un auzu cepumiem, jo tie ir ne tikai garšīgi, bet var nodrošināt arī labu veselību un imunitāti.”

Svarīgi kliju produktus, piemēram, cepumus lietot uzturā regulāri, tādējādi sakārtojot organisma gremošana sistēmu un nodrošinot to ar nepieciešamajiem vitamīniem, olbaltumvielām un šķiedrvielām. “Vecāki saviem bērniem uz skolu ik dienas dod līdzi pāris kliju cepumus, jo tie mazina izsalkumu un kalpo kā vitamīnu deva. Nav nepieciešams papildus iegādāties sintētiskos vitamīnus, ” norāda Ligita Liepiņa – Eglīte.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: