Mājas lapa: http://www.vidzemesmaiznica.lv/

Akciju sabiedrības galvenie darbības virzieni ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība. Pašlaik sertificēti 254 izstrādājumi. Galvenie produkcijas veidi: maize un maizes izstrādājumi rudzu, kviešu, rudzu - kviešu maize, smalkmaizīšu izstrādājumi, barankas, sausbaranciņas un sausiņi konditorejas izstrādājumi - tortes, ruletes, kūkas, kēksi, cepumi Firmas veikalos tiek realizēti 12% no saražotās produkcijas, pārējie klienti ir vairumtirdzniecības bāzes, lielveikali, budžeta organizācijas u. c. 1999. gadā 7% no kopējā apjoma sastādīja eksports, šobrīd tas ir pieaudzis līdz 9%. A/S "Vidzemes maiznīca" eksportam piedāvā sekojošu produkciju - sausbaranciņas, barankas, sausiņus un cepumus. Uzņēmuma nākotnes plāni saistās ar veselīgu produktu ražošanu. Sadarbībā ar Latvijas Diētas Ārstu asociāciju ir uzsākta veselīgu produktu ražošana, kura jau ir saņēmusi pircēju pozitīvas atsauksmes. Veikals: Ropažu ielā 16, tālr.67551295 Tālrunis 67553243, realizācijas daļas tālrunis 67552048

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Aptauja: Bērniem uz skolu pārsvarā tiek doti līdzi veselīgi našķi
Publicēts 13. septembrī, 2012.
Kā rāda Sabiedriskās Domas un Tirgus Izpētes Centra (SDTIC) veiktās aptaujas rezultāti, māmiņas savām atvasēm uz skolu visbiežāk dod līdzi veselīgus našķus – augļus un dažādas barankas un cepumus bez cukura.

„Skola ir tas laiks, kad bērnam ir vislielākās iespējas tikt pie neveselīgiem un cukura bagātiem kārumiem – šokolādēm, čipsiem, dažādām limonādēm, tāpēc jūtu, ka mans uzdevums ir no tā pasargāt. Tiek rīkotas ekskursijas, tāpat arī starpbrīži tiek izmantoti, lai našķotos, tāpēc es esmu izvēlējusies vienmēr dot līdzi augļus un barankas bez cukura, tādējādi zinot, ka mans bērns nedarīs pāri savai veselībai,” atzīst Jāņa māmiņa Daiga.

Kā atzīst aptaujas dalībnieki, skolas laikā visiecienītākās ir pašmāju ražotās „Vidzemes maiznīcas” barankas bez cukura, kuru cepšanā izmantotas cilvēka organismam nepieciešamas izejvielas – sezama sēklas un linsēklas.

Viens no Vidzemes maiznīcas veselīgajiem produktiem ir sausbaranciņas ar sēklām. Sausbaranciņu sastāvā ir sezama sēklas, raugs, linsēklas, kviešu milti un citas veselīgas sastāvdaļas, kas uzlabo cilvēka pašsajūtu un veselības stāvokli, jo katra sastāvdaļa dara ko labu organismam. Tā, piemēram, sezama sēklas ļoti palīdz sirdij, asinsvadiem, imūnsistēmai un ādai, linsēklas noder cīņā ar aptaukošanos, vēdera problēmām, kā arī tās satur A, B, E, F vitamīnus. Produkta pārdošanas apjomi tupina pieaugt, kas liecina, ka iedzīvotāji arvien vairāk novērtē tā priekšrocības – garšu un veselīgumu.

„Nav nekā svarīgāka par bērniem – tie ir mūsu nākotne un mums ir jārūpējas, lai mūsu nākotnes balsts būtu vesels, stiprs un gudrs. Ir pareizi bērnus jau no agra vecuma pieradināt pie augļiem un citiem kārumiem, kas nesatur tik daudz cukura, kā citi, šobrīd pieejamie, našķi. Mēs plānojam arī citus produktus veidot tā, lai tie nesatur cukuru, tādējādi sniedzot palīdzīgu roku mūsu nākotnes labā,” atzīst “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: